Om oss

BK Services AB startade sin verksamhet sommaren 2006 och är ett tjänsteföretag som utför provning av elektronikprodukter.

Vad vi gör

Den huvudsakliga inriktningen är provning av EMC-egenskaper hos konsument-, IT-, och industriprodukter, elsäkerhetsgranskningar enligt LVD-direktivet samt radioprovning mot RED-direktivet.

microscope

Laboratoriet

Laboratoriet är under expansion och kommer att bestå av två 10 x 6 x 6 meter halvdämpade EMC-kammare, ett heldämpat radiolabb, ett fuktkontrollerat ESD-rum, en modväxlande kammare samt ett elektroniklabb där kunden själv kan modifiera och prova sina produkter. Dessutom bygger vi två elsäkerhetsrum där LVD-provningen kommer att utföras.

BK Development

BK Services AB är sedan 2006 ett dotterbolag till BK Development AB som i sin tur ägs av Johan Bergstrand och Gunnar Karlström.
 
BK Development har mycket hög kompetens och lång erfarenhet av utveckling av hård- och mjukvara för inbyggda system. Exempel på uppdrag är konstruktion, schemaritning, layout, SPICE-simulering och produktifiering. Dessutom har BK Development lång erfarenhet av att lösa EMC-problem i många olika typer av produkter!
 
Läs mer om BK Development här
Om oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Tveka inte att kontakta oss om du har behov av att prova din produkt eller om du har frågor som rör CE märkning eller provningsstandarder.