Välkommen till BK Services

Vi är experter inom

EMC, elsäkerhet, radio och CE-märkning

Vi erbjuder högkvalitativa, priseffektiva tjänster och ett vänligt bemötande!

Kvalité

På BK Services strävar vi alltid efter att leverera tjänster med hög kvalitet och att ständigt förbättra oss.

Erfarenhet

Vi genomför omkring 300 uppdrag per år och vi har lång erfarenhet av både granskningar och produktutveckling.

Kunden i fokus

Vi ser varje projekt som ett samarbete där vi på ett smidigt och professionellt sätt hjälper våra kunder att få sina produkter godkända för marknaden.

Våra tjänster

BK Services erbjuder i första hand provning av produkters EMC-egenskaper, elsäkerhetgranskningar enligt LVD- och RED-direktiven, radioprovning enligt RED-direktivet, klimatprovning och hjälp vid frågor kring CE-märkning. Våra kunder har ofta produkter inom sektorerna konsument, IT, industri, fordonselektronik, flyg eller militär elektronik.

Några av våra samarbetspartners

år på marknaden
projekt
medarbetare

Om oss

BK Services AB startade sin verksamhet sommaren 2006 och är ett tjänsteföretag som utför provning av elektronikprodukter.
Om oss

Senaste nytt

Installation av vridbord

Vi har designat ett helt eget vridbord som vi just nu håller på att installera i den nya Mjärdevikammaren. Detta vridbord håller högsta klass och kommer klara vikter upp till

Läs mer »

Kom i kontakt med oss redan idag!

Tveka inte att kontakta oss om du har behov av att prova din produkt eller om du har frågor som rör CE-märkning eller provningsstandarder. Vi finns i företagsparken Ebbepark i Linköping med endast några minuter till E4:an!